Směs na výrobu psího cukroví - vánoční 180 g - cdvet
Směs ze špaldové mouky, lněného semínka a ovoce k výrobě vánočního cukroví pro psy a kočky.
Kategorie: | Pes |
---|---|
Kategorie: | Pes, Kůň, Kočka, Výživa, Doplňky |
Popis:
Vyrobte svému psovi, nebo kočce vlastní vánoční cukroví. Pokud nakupujete podobné pamlsky, nikdy nevíte, jak kvalitní suroviny obsahují. Máme pro Vás tip: upečte si svoje cukroví a přidejte do něho, co má Váš pes, nebo kočka ráda. Do připravené směsi přidejte pouze vodu, nebo můžete přidat další přísadu, kterou má Vaše zvíře v oblibě (tuňáka, hovězí maso, mrkev, banán apod.). Váš čtyřnohý přítel jistě ocení Vaši iniciativu a Vás bude hřát dobrý pocit, že jste pro něj vytvořili něco zdravého. Výrobce >> cdVet.de.
- Doplnění minerálů a vitamínů z kvalitních přísad.
- Zdravý pamlsek bez přidaných umělých konzervantů.
- Jednoduchá příprava – pouze smícháme s vodou.
- Do směsi můžeme přidat maso, ovoce nebo koření.
- Kompetentní výrobce, který rozumí přirozenému zdraví.
Originál německý název je „Fit-Hap Weihnachts-Backmischung Leckerli“.
Přírodní složení - Kvalita pro zdraví:
Špaldová mouka / Červená řepa / Lněné semínko / Šípkové slupky / Zvápenatělé mořské řasy / Arónie / Jahody / Pivovarské kvasnice / Sladové klíčky / Jablko / Černý rybíz / mořské řasy / Extrakt z jader hroznového vína. Recepturu vytvořil Přírodní léčitel pan Clemens Dingmann, zakladatel výrobní společnosti cdVet.
Analytické složky: hrubý protein 12,8 % / hrubý tuk 6,2 % / hrubá vláknina 5,6 % / hrubý popel 7,3 % / sodík 0,08 %. Zařazení podle legislativy: doplňkové krmivo pro psy, kočky a koně.
Zatěžující umělé vitamíny - ŽÁDNÉ:
Doplňkové krmivo „Směs na výrobu psího cukroví" je přírodním složením zaměřeno na zdraví. PROTO neobsahuje ŽÁDNÉ UMĚLÉ VITAMÍNY, žádné syntetické látky, ani konzervanty. Tyto zatěžující chemické látky poznáme u jiných krmiv podle měrných jednotek, v kterých jsou udávány (mg, IE/kg, IU, µg, B1, mg/kg a jiné).
Denní dávkování:
Celá směs je na jednu porci těsta Protože domácí psí cukroví neobsahují umělé konzervační látky, vydrží maximálně 2 až 3 týdny (celozrnné cukroví), resp. několik dní ("masové cukroví"). Nejlepší je uchovávat je v chladničce nebo je po porcích zamrazit. Návod k přípravě Varianta 1 Směs z dózy smíchejte v misce se 100 ml vody a vypracujte do těsta. Těsto vyválejte na pomoučněné ploše (místo mouky lze využít moučku ze sušených plic) a vykrájejte libovolnými formičkami. Na pečícím papírem vyloženém plechu pečte přibližně při 170 až 180 °C po dobu 15 až 20 min., respektujte zkušenosti s vlastní troubou. Nakonec nechte troubu otevřenou vychladnout. Po upečení je vhodné skladovat cukroví v chladu. Varianta 2 Přidejte podle druhu zvířete např.:
Pro kočky: 60 ml vody, 1 konzervu tuňáka.
Pro psy: 80 ml vody nebo masového vývaru, 100 g mletého hovězího masa.
Pro koně: 80 ml vody nebo šťávy (jablečné či mrkvové), 1 mrkev a 1 banán.
Směs smíchejte v misce. Podle druhu zvířete přidejte doporučené přísady jako je mrkev, banán, tuňák nebo mleté maso. Všechny přísady zpracujte do těsta. To pak vyválejte na pomoučněné ploše (místo mouky lze využít moučku ze sušených plic) a vykrájejte libovolnými formičkami. Plech vyložte pečícím papírem a pečte zhruba při 170 až 180 °C po dobu 15 až 20 min., respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Cukroví skladujte v chladu. Varianta “Vitarián” Přidejte podle druhu zvířete např. mrkev, banán nebo mleté maso, a potřebné množství vody / šťávy / vývaru. Podle síly vyváleného těsta, které je vhodné na sušícím plátu nakrájet na kostičky, podle jeho hustoty a podle zkušeností s Vaší sušičkou doporučujeme sušit 15 až 24 hod. teplotou nepřesahující 42 °C. Podle potřeby je možné přidat ještě např. lněné semínko, aby se cukroví netrhalo.
Optimální poměr Kvalita / Cena:
Hodnotné přírodní suroviny pocházejí od vědomých dodavatelů, kteří znají své životní poslání a rozumí profesi. Kritériem výběru surovin je Pouze 100% Kvalita, což má svoji Cenu. TOP suroviny, ŠETRNÉ zpracování a UMĚNÍ vytvořit přínosný produkt je klíčem ke spokojenosti Zákazníků, což spolu s růstem poptávky potvrzuje optimální poměr Kvality a Ceny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.